Ντετεκτιβ αθηνα, ντετεκτιβ γλυφαδα, γραφεια ιδιωτικων ερευνων,ανηλικοι,ναρκωτικαΤο ποσοστό των εφήβων που κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει δραματική αύξηση και στη χώρα μας. Οι λόγοι που συντελούν σε αυτή την κατάσταση είναι πολλοί. Το όχι σωστό οικογενειακό περιβάλλον, οι κακές συναναστροφές, και άλλα σύνθετα προβλήματα, μπορούν να οδηγήσουν τον έφηβο στη χρήση υποτρόπων ουσιών.

Το βασικότερο πρόβλημα στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ότι ο έφηβος έχει άγνοια κινδύνου και δεν κατανοεί την επικινδυνότητα της κατάστασης. Όταν ένας γονέας έρθει αντιμέτωπος με το γεγονός ότι το παιδί του είναι χρήστης υποτρόπων ουσιών, ή παρουσιάζει συμπτώματα παρόμοια ενός χρήστη, τότε η ιδιωτική έρευμα μπορεί να τον βγάλει από το αδιέξοδο, να προλάβει και να συνηγορήσει στην επίλυση του προβλήματος.

Μέσα από διακριτική και μυστική παρακολούθηση, ενημερώνουμε το γονέα βήμα – βήμα για το μέγεθος της κατάστασης, αλλά και για τις συναναστροφές του εφήβου. Ακόμα και στην περίπτωση υποψιών από πλευράς του οικογενειακού περιβάλλοντος, η ιδιωτική έρευνα μπορεί να λειτουργήσει προληπτικά και να απομακρύνει τον έφηβο από μία πιθανή εμπλοκή του με τη χρήση ουσιών. Στην περίπτωση που είναι ήδη χρήστης, ενημερώνει την οικογένεια έτσι ώστε αυτή έχοντας τη γνώση να αποφασίσει για τα μέτρα που θα λάβει.

zxc