Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών μας, αναλαμβάνει υποθέσεις με στόχο να προσφέρει υψηλού επιπέδου προδιαγραφών ιδιωτικές έρευνες. Σε μία εποχή που ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία και η υπευθυνότητα είναι το ζητούμενο και τα πάντα κρίνονται στη λεπτομέρεια, οι άνθρωποί μας δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την επίλυση κάθε προσωπικού σας προβλήματος. Αποτελούμε ένα σύγχρονο και άκρως αποτελεσματικό γραφείο ιδιωτικών ερευνών και αυτός είναι ο όρος που περιγράφει με ακρίβεια το αντικείμενο και τις υπηρεσίες της εταιρείας μας. Η χρήση του όρου «ντετέκτιβ» (αγγλ. detective) έχει απαγορευθεί (Ν.3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003) και στη θέση του χρησιμοποιείται ο όρος «γραφείο ιδιωτικών ερευνών».

Όπως και εσείς, έτσι και εμείς πιστεύουμε πως η εξειδίκευση είναι αυτή που οδηγεί στις πραγματικές λύσεις. Οι ιδιωτικές έρευνες αποτελούν το δικό μας συγκριτικό πλεονέκτημα αλλά και έναν επιπλέον ουσιαστικό λόγο να μας εμπιστευτείτε.

Την αποτελεσματικότητα των ιδιωτικών ερευνών μας εγγυάται η εμπειρία μας, η άριστη εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας. Οργανώνοντας τις υπηρεσίες μας με μοναδικό γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας, από τα γραφεία μας στη Γλυφάδα, την Αθήνα και τον Πειραιά εξυπηρετούμε ολόκληρη τη χώρα με τη μέγιστη δυνατή συνέπεια, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ελάτε σε εμάς και θα σας βοηθήσουμε σε θέματα που αφορούν:

– Παρακολουθήσεις
– Εύρεση / Εντοπισμό
– Απιστία / Διαζύγιο
– Παιδί / Γονείς
– Εταιρικές Έρευνες
– Ειδικές Έρευνες

 

Η δύναμη των όσων μπορούμε να προσφέρουμε θα προκύπτει πάντα μέσα από τις πράξεις μας!

zxc