Τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ TrustIP παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Καθημερινά διερευνούμε πολλές και διαφορετικές υποθέσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Τα γραφεία μας αναλαμβάνουν υποθέσεις με στόχο να προσφέρουν υψηλού επιπέδου προδιαγραφών ιδιωτικές έρευνες. Σε μία εποχή που ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία και η υπευθυνότητα είναι το ζητούμενο και τα πάντα κρίνονται στη λεπτομέρεια, οι άνθρωποί μας δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την επίλυση κάθε προσωπικού σας προβλήματος. Αποτελούμε ένα σύγχρονο και άκρως αποτελεσματικό γραφείο ιδιωτικών ερευνών και αυτός είναι ο όρος που περιγράφει με ακρίβεια το αντικείμενο και τις υπηρεσίες της εταιρείας μας.

 

Σημαντική επίσης είναι και η εξειδίκευσή μας σε θέματα παιδιών και εφήβων και η δυνατότητά μας να αναλαμβάνουμε υποθέσεις που αφορούν την χρήση ουσιών (ναρκωτικά), σεξουαλικής παρενόχλησης, σχολικής βίας, ενδοοικογενειακής βίας και εκφοβισμού.

 

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν την οικονομική κρίση στην χώρα μας και την δυσκολία που αυτή έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών, έχουμε προσαρμόσει τις τιμές μας και το κόστος των υπηρεσιών μας ώστε να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες μας παρέχοντας το ίδιο ποιοτικές και αποδοτικές έρευνες.

 

Γραφείο ιδιωτικών ερευνών (πρώην όρος) ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ TrustIP. Ιδιωτικοί Ντετέκτιβ Αθήνα Πειραιά Κηφισιά Γλυφάδα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6982 391916 – 211 0122533

 

Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ώρο και εργαζόμαστε συνεχώς, προκειμένου να καλύψουμε την κάθε σας ανάγκη, με τις όποιες ιδιαιτερότητές της. Τα στοιχεία που σας παρουσιάζουμε έπειτα από κάθε μας έρευνα είναι τα μέγιστα δυνατά, ούτως ώστε να παραμείνετε ικανοποιημένοι καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.

zxc