Ιαν 06 2015

Εξιχνιάστηκαν συνολικά 11 κλοπές αγροτικών οχημάτων που σημειώθηκαν από τον Ιούνιο του 2013 έως τον Μάιο του 2014 σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος οκτώ ατόμων, εκ των οποίων οι τέσσερις γυναίκες, ηλικίας από 18 έως 62 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και πλαστογραφία.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε τον Ιούνιο του 2014, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, εντόπισαν δύο φορτηγά αυτοκίνητα με πινακίδες Βουλγαρίας, στα οποία ήταν φορτωμένα11 αγροτικά οχήματα, των οποίων οι αριθμοί πλαισίου έφεραν αλλοιώσεις.

Για την υπόθεση τότε είχαν συλληφθεί οι δύο οδηγοί των φορτηγών, καθώς και ο ιδιοκτήτης της μεταφορικής εταιρείας, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Από την έρευνα προέκυψε ότι τα οχήματα αυτά κλάπηκαν από τους νομούς Πέλλας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης και Αττικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κατηγορούμενοι φέρονται να πλαστογραφούσαν τους αριθμούς πλαισίου των οχημάτων και να αντικαθιστούσαν διάφορα εξαρτήματά τους, με σκοπό στη συνέχεια να τα διαθέσουν προς πώληση μέσω συνεργών τους, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί σε χώρα του εξωτερικού.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Πηγή: naftemporiki

Related news


About Author


(0) Readers Σχόλιαs


s are closed.

zxc