Μαΐ 23 2015

Αιματηρή βεντέτα ξέσπασε μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά κορυφώθηκε το βράδυ με εμπρησμούς και επιθέσεις στον δήμο Αγίας Βαρβάρας Αιγάλεω, ενώ η αστυνομία παραμένει σε επιφυλακή.

Η διαμάχη μεταξύ των οικογενειών ξεκίνησε στις 14.40 χθες, όταν ένας 21χρονος έπεσε πάνω σε δύο άλλους Ρομά με το ΙΧ αυτοκίνητο του, στην συμβολή των οδών Στέφανου Σαράφη και Κρήτης, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα έναν 45χρονο -που στη συνέχεια απεβίωσε- και σοβαρά έναν 31χρονο που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, νωρίτερα υπήρξε φιλονικία μεταξύ του οδηγού του ΙΧ και του 31χρονου, οπότε οι συγγενείς του 45χρονου -που έχασε την ζωή του και δεν έχει σχέση με τις δύο οικογένειες- θεωρούν πως ο νεαρός έπεσε σκοπίμως με το αυτοκίνητό του πάνω στους δύο πεζούς, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο άνθρωπός τους.

Μετά την ενέργειά του, ο 21χρονος εξαφανίσθηκε και κρύβεται για να γλυτώσει απο την Αστυνομία αλλά και τους συγγενείς του θύματος, οι οποίοι έχουν εξαγριωθεί.

Ωστόσο, χθες στις 10.40 το βράδυ, περίπου 100 άτομα συγκενρώθηκαν έξω απο το κατάστημα που διατηρεί ο 21χρονος στην οδό Στ. Σαράφη 31 και έβαλαν φωτιά στο κατάστημα με αποτέλεσμα να καταστραφεί. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και υπήρξε ένταση για λίγη ώρα.

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, άλλα άτομα πυρπόλησαν το σπίτι συγγενή του δράστη, το οποίο βρίσκεται στην συμβολή των οδών Λυκούργου και Σωκράτους.

Στην περιοχή βρίσκονται διμοιρίες των ΜΑΤ, προκειμένου να αποτρέψουν άλλες ενέργειες και τυχόν συγκρούσεις μεταξύ των Ρομά, ενώ από την Ασφάλεια γίνεται έρευνα για την σύλληψη του 21χρονου και την παραπομπή του στην Δικαοσύνη.

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με την αστυνομία, επικρατεί ηρεμία στην περιοχή.

 

Related news


About Author


(0) Readers Σχόλιαs


s are closed.

zxc