Δεκ 28 2014

Το γραφείο μας διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία ώστε να μπορεί να εντοπίζει αποτελεσματικά, πρόσωπα που έχουν χαθεί τα ίχνη τους εντός ή εκτός της χώρας. Έχουμε αναλάβει υποθέσεις αναζητήσεων προσώπων που έχουν εξαφανιστεί είτε ηθελημένα είτε όχι, καθώς και υποθέσεις εξαφανίσεων παιδιών, επιχειρηματιών, εγκληματιών, οφειλετών, εύρεση μαρτύρων, αναζήτηση γονέων, συντρόφων, παλιών συντρόφων ή συγγενών όπου πλέον δεν υπάρχει επαφή.

Η πρόσληψη ενός ιδιωτικού Ντετέκτιβ είναι η πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική μέθοδος για την εύρεση ή τον εντοπισμό ενός χαμένου προσώπου και ιδιαίτερα όπου δεν έχουν φέρει θετικά αποτελέσματα ή δεν μπορούν να εμπλακούν οι τοπικές αρχές.

Εκτός από το εκπαιδευμένο προσωπικό που διαθέτει η εταιρεία μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, μας διευκολύνει στον αποτελεσματικό εντοπισμό των αγνοουμένων προσώπων που αναζητάτε.

Επιπλέον, το γραφείο μας μπορεί να σας παράσχει πληροφορίες σχετικά με την χρονική απεικόνιση των οικονομικών κινήσεων που πραγματοποιήθηκαν, όπως επίσης και τα χρονικά σημεία παραμονής – μετακίνησης από σημείο σε σημείο.

Related news


About Author


(0) Readers Σχόλιαs


s are closed.

zxc